Луната е в знак Водолей до 20:34ч на 6 юли Луната във Водолей носи различни

...
Луната е в знак Водолей до 20:34ч на 6 юли
Луната във Водолей носи различни
Коментари Харесай

В този ден забравете за всичките си грижи, отдайте се на веселие

Луната е в знак Водолей до 20:34ч на 6 юли

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Не би трябвало да се тича, да се върви дълготрайно или да стоите дълго време прави. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 23:17ч

Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Луната освобождава хората от стеснения и комплекси, само че нищо не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. В този ден забравете за всичките си грижи. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. 

Бъдете разкрепостени, отдайте се на насладата от битието. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич. Отпуснете душата си. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на дребното дете вътре във вас да чества. Благоприятен ден за контакти, за пътешестване. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство без мотив и да се насладите на общуването. 

В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Не се предлага осъществяването на апаратни процедури: депилация, педикюр, маникюр заради риск от пострадване. Можете да подмладявате кожата си с всякакви процедури, маски. Опасност от инфекциозни болести. Те могат да стартират ненадейно и да доведат до затруднения. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Сексът в 17-ти лунен ден по всякакъв начин се приветства. Това би трябвало да е празник за любовта. Колкото повече, толкоз по-добре. Спокойно можете да си организирате сантиментална среща. По време на интимността е значимо да се освободите от личните си страсти и да се насладите на момента.

Много е потребен секс в този период в лоното на природата, в гората, в полето, при река, езеро, на морето, в пещера, на някой планински връх, в случай че щете. Най-добре е да осъществите своите полови стремежи с обичания човек, а не с първият срещнат.

Подстригването ще ви донесе изгода, единствено в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. 

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 23:17ч на 5 юли до 23:48ч на 6 юли
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР